Kajaszemle

Őszintén a gasztroforradalomért.

Mi történt veled, ZIZI BÁR?

2016. október 28. 23:59 - kajaszemle

Már egy ideje szomorúan nézem a ZIZI BÁR mélyrepülését. Pedig egykor a kedvenceim között tudhattam ezt a helyet. Minden megvolt benne, ami egy tökéletes koktélbárhoz kell: exkluzivitás, süppedős bőrszékek, látványos enteriőr, különleges koktélok és ételek, minőségi zenék. A ZIZI BÁR soha nem okozott csalódást, mindig meglepett, megújult és soha nem lehetett őket mulasztáson érni. Az újra megnyitás óta viszont valami teljesen megváltozott. Az itallap átalakult és lekerültek a régi kedvenceink róla. Természetesen Pina Colada, Sex on the Beach, Mai Tai és társaik kerültek a régi, emlékezetesen kivételes koktéljaik helyére. Az étlappal is hasonló változások történtek: a régi fogásokból semmi nem maradt, szokványos, lapos, unalmas fogások között böngészhet a vendég. Ez a feslettség, szokványos szürkeség több, mint elkeserítő. Akkor ott, rájöttünk, hogy ez a csodálatos bár már csak a nevét őrizte meg régi önmagából. Azóta még néha-néha láttam és még nekem volt kellemetlen, hogy pár száz forintért hirdetnek italakciókat. Ma pedig nem tudom már szó nélkül hagyni, hogy ilyen és ehhez hasonló, Gongot és Hauzolt megszégyenítő, painttel szerkesztett hirdetéseket láthatunk tőlük (A közösségi oldalukon a következő képaláírással: "Olcsóbb, mint a Tescoban!"):

Ezzel persze nem az olcsó bárokat akarom bántani, mert én is szívesen bemegyek néha hozzájuk és még jól is érzem magamat náluk. Csak éppen sajnálom, és felháborítónak tartom, hogy a ZIZI egy jóval alacsonyabb kategóriába sorolja magát az eddigi színvonalnál. Mi ez a szánalmas, évekkel ezelőtt lecsengett, hajógyáris estéket idéző hangulat? Részemről teljes a képzavar, csak sejtem, hogy köze lehet ennek a mostani állapotnak az újra megnyitásához. 


RIP ZIZI, érdekes színfolt voltál, köszönjük, hogy voltál nekünk! Hiányozni fogsz!

 

Szólj hozzá!
google-site-verification: googlec6821a7b4fdaa730.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kajaszemle.blog.hu/api/trackback/id/tr138900896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása