Kajaszemle

Őszintén a gasztroforradalomért.

TÁBLA

2018. április 23. 14:56 - kajaszemle

Ma beugrottam a TÁBLÁBA egy sütiszünetre. Nem kérdés, hogy ez egy jó döntés volt.

Egy gyönyürű, hihetetlenül krémes, kellően édes pisztácia ganache-ot kóstolhattam. A ropogós piemonti mogyoróalap és a mangófagyi a savanykás frisseségével nagyon jól ellensúlyozza a ganache tartalmasságát, az i-re pedig a vöröslő homoktövis por tette fel a pontot a különlegességével. Erre mondják, hogy tökéletes összhang...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennyi, az annyi: 1000-2500 

Legközelebb kipróbálom: Kecskesajtos, körte chutney-s salátát. A szomszédban a TÁBLA nagytestvérét, az ESCA éttermet.

Ajánlom: Gasztrorajongóknak, azoknak, akik szeretik az indusztriál stílust és a tökéletességre törekvést.

TÁBLA

5/5

untitled.png

Szólj hozzá!
google-site-verification: googlec6821a7b4fdaa730.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kajaszemle.blog.hu/api/trackback/id/tr7313857438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása